Tips en informatie over alles voor je huisdier

Home » » Speeltunnels voor katten

Speeltunnels voor katten

Heel eenvoudig, maar ook heel leuk speelgoed voor een kat is een speeltunnel. Een speeltunnel prikkelt de nieuwsgierigheid van de toch al zo nieuwsgierige katten.


Sommige speeltunnels voor de kat zijn gemaakt van ritselend materiaal. Dat prikkelt de nieuwsgierigheid van de kat nog meer. De vrolijke kleuren van veel speeltunnels zijn minder relevant. Die zijn er vooral voor het baasje of bazinnetje.

Kijk voor aanbiedingen van leuke speeltunnels bij de beste online dierenwinkels met spullen voor de kat.

Een goede speeltunnel voor een kat hoeft niet lang te zijn. 50 centimeter (een halve meter) is in principe al genoeg om van de speeltunnel een uitdaging te maken. Maar er zijn ook langere speeltunnels voor katten, tot wel ver boven de meter. Voor het opbergen van de speeltunnel maakt de lengte niet zo uit. Ook langere speeltunnels vouw je makkelijk en compact in.

Speeltunnels voor de kat zijn er van heel verschillende materialen. Van kunststof of nylon van maar ook van lekker zacht plunche. Soms bevatten ze een speeltje, een belletje of een krabplankje. Ook hebben ze soms een extra kijkgat voor extra speelplezier.

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen voor de leukste speeltunnels voor katten.
Menu :