Tips en informatie over alles voor je huisdier

Home » » Hondenpuzzels en denkspellen voor honden

Hondenpuzzels en denkspellen voor honden

De beste hondenpuzzels en uitdagende denkspellen en denkspelletjes voor de hond. Train de intelligentie van de hond met een uitdagend hondenspelletje.

intelligentie spelletje hond

Het is heel goed om een hond lichamelijk te trainen, en dat vindt iedere hond heerlijk, maar wist je dat ze het vaak ook hele leuk vinden om hun intelligentie te gebruiken? Daarvoor zijn er heel leuke hondenpuzzels en denkspellen voor honden te koop.


Overzicht met meer dan 75 hondenpuzzels

Deze hondenpuzzels en denkspelletjes voor honden kun je voordelig vinden in het overzicht leuke hondenpuzzels. Daar vind je meer dan 75 artikelen hondenspeelgoed die de intelligentie van de hond prikkelen.

Leuk en leerzaam voor de hond

Deze spelletjes zijn ideaal om het denkvermogen van de hond te testen en te verbeteren. En de meeste honden vinden deze hondenspelletjes verbazend leuk. Hieronder vind je enkele leuke hondenspelletjes die het denkvermogen en de intelligentie van de hond testen en verbeteren.

1. Doggy Brain Train 2in1

Twee hondenspellen voor de prijs van één. Bij het hoedjesspel wordt er een lekker hapje onder een hoedje geplaatst. Bij het sliderspel wordt het iets moeilijker gemaakt, de hond moet dan openingen verschuiven om de snack te vinden. Dit spel verbetert het denkvermogen van de hond. Nadeel: de houten blokken zijn wat kwetsbaar voor scherpe hondentanden.

Hondenpuzzel Doggy Brain Train


2. Dog Activity Flip Board

Ook bij de Dog Activity Flip Board moet de hond op zoek naar een hondensnack of brokje droogvoer. Het board is zo gemaakt dat het de hond lekker bezig houdt en geestelijk stimuleert. De hond moet verschillende openingstechnieken uitproberen voor hij zijn beloning kan bemachtigen.

Dog Activity Board denkspel hond


3. Doggy Brain Train Cube

Dit is echt intelligentiespeelgoed voor de hond (en kat). Pins en schuifjes verbergen een lekker hapje en moeten worden bewogen om deze te pakken te krijgen. Dat zal even wat tijd vergen, maar na verloop van tijd zal de hond ontdekken dat hij de pinnen kan op tillen en te schuifjes eruit kan trekken om zijn beloning in ontvangst te nemen.

Hondenpuzzel intelligentie trainen Doggy Brain Train


4. Dog Activity Poker Box 

Nee, pokeren leert je hond niet. Maar de Dog Activity Poker Box traint wel zijn intelligentie en stimuleert de nieuwsgierigheid van de hond. Dit hondenspeelgoed bestaat uit vier boxen die elk op een andere manier geopend moeten worden.

Honden activiteit spel

5. Dog Activity Gambling Tower

Fabrikant Trixie ontwikkelde dit gevarieerde voerspel in de vorm van een toren die bestaat uit drie lades en drie kegels. Deze toren heeft meerdere moeilijkheidsgraden, dus je kunt het niveau opvoeren.

Dog Activity toren denkspel hond


Kijk bij het bovenstaande overzicht voor alle prijzen en meer informatie. Je vind daar nog meer intelligentiespellen en puzzels voor honden.


Zie ook

Onderwerpen:
Train je hond met een hondenpuzzel, denkspel voor de hond, een intelligentie spelletje voor honden, een voerspel of een andere spel activiteit voor de hond die zijn intelligentie en denkvermogen traint.
Menu :