Tips en informatie over alles voor je huisdier

Home » , » Natuurlijke dierenvoeding (hond en kat)

Natuurlijke dierenvoeding (hond en kat)

Niet alleen naar ons eigen voedsel, ook naar dierenvoeding wordt steeds nauwkeuriger gekeken. En dat is maar goed ook! Ook voor honden, katten en andere huisdieren zijn onnatuurlijke toevoegingen helemaal niet goed.


En zo zijn granen in dierenvoeding alleen maar gezond voor de kosten van de fabrikant van dierenvoeding, en niet voor de hond of kat. Voor hen is dit namelijk onnatuurlijk eten.Baasjes beseffen zich dat tegenwoordig gelukkig. En dat verklaart de populariteit van de website Natuurlijkedierenvoeding en hun webwinkel. Deze site informeert over natuurlijke voeding en verkoop natuurlijke dierenvoeding.

Het normale hondenvoer en kattenvoer dat je in de meeste dierenwinkels en supermarkten koopt bevat veel onnatuurlijke toevoegingen en vaak niet meer dan 4 procent vlees of vis. De overige 96 procent bestaat uit goedkope vulling zoals granen die helemaal niet gezond zijn voor katten en honden. De door Natuurlijke Dierenvoeding geselecteerde dierenvoeding daarentegen bevat geen onverteerbare granen en tot wel 86 procent vlees en / of vis.


Gratis samples natuurlijk dierenvoer

Gezonde voeding is lastig te herkennen, maar toch is het interessant om het eens te proberen. En dat kan moeiteloos en kosteloos via Natuurlijke Dierenvoeding, want je kunt er een gratis pakket samples aanvragen. Ideaal om deze gezonde hondenvoer en kattenvoer eens uit te proberen!

Vraag hierboven de gratis sample voor kattenvoer en/of hondenvoer aan.
Menu :