Tips en informatie over alles voor je huisdier

Home » » Een klein aquarium

Een klein aquarium


Hier kijken we naar mini-aquariums, een klein aquarium met een inhoud van minder dan 15 liter water. Klein genoeg voor op een bijzettafel of een dressoir, maar ook mooi om te zien. Een quarium hoeft niet groot te zijn!


Kleine aquariums

Er is heel veel keuze uit dit soort kleine aquariums. Hier vind je ruim 180 mini aquariums. Elk aquarium in dit overzicht heeft een inhoud van minder dan 15 liter, soms zelfs maar enkele liters. Toch is zo'n klein aquarium vaak een compleet aquariums met alles er op en er aan.

Vaak worden deze kleine aquariums namelijk geleverd met filter, pomp, led-verlichting en alles dat er meer nodig is voor een aquarium. Kijk goed bij de beschrijving van het product of alles dat je wil er bij zit.

Goede mini aquariums

De meeste van deze kleine aquariums zien er werkelijk schitterend uit. Vooral de aquariums van het merk biOrb zijn vaak echte kunstwerkjes in prachtige design-vormen. Een biOrb klein aquarium is meteen prachtige decoratie.

Voorbeelden van deze biOrb mini-aquariums vind je op de foto's op deze pagina, maar in bovenstaand overzicht met kleine aquariums.


Superfish levert kleine aquariums die wat eenvoudiger van vorm zijn dan de biOrb design-aquariums, maar deze zijn wel heel strak en mooi om te zien. Vooral in een moderne inrichting ziet zo'n klein aquarium er prachtig uit. Vrijwel ieder klein aquarium is tegenwoordig ook voorzien van led-verlichting die het plaatje nog mooier maakt.Kijk in het bovenstaande overzicht voor al deze mooie kleine aquariums.

Zie ook 

Foto 1, 2 en 3: biOrb. Foto 4: Superfish

Onderwerpen:
Klein aquarium, mini aquariums, biorb, superfish, complete kleine aquariums.
Menu :