Tips en informatie over alles voor je huisdier

Home » » Fietskar hond. Erg handig!

Fietskar hond. Erg handig!


Een fietskar voor honden (ook wel hondenfietskar of hondenbuggy genoemd) is een handige hulpmiddel bij lange uitstapjes met de hond. Vooral als de hond oud of gebrekkig is. Maar ook als je geen auto hebt en met de hond een drukke stad in wil is een fietskar voor de hond erg handig.

Bij fietskar denk je misschien in eerste instantie aan een fietskar voor kinderen, maar er zijn ook speciale fietskarren voor honden. Er zijn zelfs grote merken die helemaal in hondenfietskarren gespecialiseerd is zoals DoggyRide, Trixie en Pet Traveler.

Beste winkels en fietskar top 10

De keuze uit fietskarren voor honden is dus erg groot. Kijk bij Beste Fietskar Kopen wat er allemaal op dit gebied te koop is. Je vindt daar onder andere de beste winkels om goedkoop een goede fietskar te kopen en een top 10 van fietskarren.Hondenfietskar als alternatief voor auto

Vooral voor hondenbezitters die een fiets gebruiken in plaats van een auto is een fietskar voor de hond erg handig. Ze moeten vaak grote afstanden afleggen op de fiets, en vaak ook over drukke wegen. De hond kan dan in een hondenkar altijd op een veilige manier mee.

En zo heeft een honden fietskar meer voordelen. Je kunt in een wat grotere fietskar meerdere honden meenemen, en de hondenbuggy is ook als bench te gebruiken.

Kijk bij het bovengenoemde Beste Fietskar Kopen voor meer informatie over het goedkoop kopen van een goede fietskar voor honden.

Zie ook


Foto's: Doggyride fietskarren
Menu :