Tips en informatie over alles voor je huisdier

Home » , , » Hondenvoer, kattenvoer en konijnenvoer, met goedkeuring van de Dierenbescherming

Hondenvoer, kattenvoer en konijnenvoer, met goedkeuring van de Dierenbescherming

Hondenvoer, kattenvoer en konijnenvoer dat in samenwerking met de Dierenbescherming wordt verkocht? Dat moet wel goed zijn!  Het betreft dan ook hoogwaardig dierenvoer met een 3 sterren Beter Leven keurmerk.


Ook alle dierenspeeltjes, voerbakken, manden en andere benodigdheden via deze unieke online dierenwinkel zijn zeer verantwoord en goedgekeurd door de Dierenbescherming. Bovendien steun je de Dierenbescherming financieel met iedere aankoop.


Honden en katten willen vlees zien

De Dierenbeschermingsshop is een dierenwinkel die in samenwerking met de Dierenbescherming is opgezet. Als baasje van een hond of kat ben je een dierenliefhebber, maar je huisdier wil wel vlees op het menu. Best Life hondenvoer of kattenvoer, goedgekeurd door de Dierenbescherming, is de oplossing.

Best Life hondenvoer en kattenvoer

Onder het label  Best Life wordt alleen hondenvoer en kattenvoer verkocht dat  vlees bevat met het 3 sterren Beter Leven keurmerk. Dit keurmerk biedt de garantie dat de dieren een diervriendelijker leven hebben gehad en dat het kattenvoer en hondenvoer is goedgekeurd door de Dierenbescherming.


Bovendien is er bij de samenstelling van het kattenvoer en hondenvoer van Best Life gekeken naar het natuurlijke gedrag van jouw huisdier. En de hoogwaardige ingrediƫnten die bij het samenstellen van dit dierenvoer zijn gebruikt zijn hierop afgestemd.

Best Life konijnenvoer

Best Life dierenvoer is er ook voor konijnen. Dit konijnenvoer biedt de totale volledige voedingsbehoefte en vezelbehoefte. Het Best Life konijnenvoer  is arm aan graanproducten (goedkoop voor de fabrikant, maar slecht voor huisdieren) en rijk aan vezels. Dit geeft een snelle verzadiging en een gezonde darmwerking.


Dit konijnenvoer bevat alles dat het konijn nodig heeft al kan het konijn in principe onbeperkt hooi bijgevoerd krijgen.

In de Dierenbeschermingsshop (zie hierboven) vind je al het dierenvoer en andere dieren-benodigdheden met goedkeuring van de Dierenbescherming tegen de laagste prijs.
Menu :