Tips en informatie over alles voor je huisdier

Home » » Pedigree DentaStix: Tandenborstel voor de hond

Pedigree DentaStix: Tandenborstel voor de hond

Veel mensen krijgen problemen met hun gebit en/of tandvlees door tandplak. Bij honden is dat niet anders. Bij de honden ouder dan 3 jaar heeft zelfs 80% last van gebitsproblemen. Ook honden moeten dus "tanden poetsen". Dat gaat gelukkig bijna vanzelf met Pedigree DentaStix, de tandenborstel voor de hond.

Pedigree DentaStix

Natuurlijk zijn Pedigree DentaStix geen echte tandenborstels, maar het zijn kauwsticks die door hun speciale vorm het hondengebit tussen de tanden en langs het tandvlees reinigen. De plaatsen waar tandplak ontstaat!


Verder zijn deze sticks gezond snoepgoed voor de hond. Met slechts 1,5% vet en nauwelijks calorieën. Omdat er honden in verschillende formaten zijn, zijn er ook Pedigree DentaStix in verschillende maten. Ze zijn er voor kleine honden, middelgrote honden en grote honden.

Pedigree DentaStix zijn goedkoop online te koop bij de aanbevolen winkels.


tandenborstel hond

Dentastix voor oude en jonge honden

Zoals we al schreven, 80% van de honden ouder dan 3 jaar heeft last van gebitsproblemen. Maar dat betekent niet dat jonge honden niet zo'n "tandenborstel voor honden" nodig hebben. Voorkomen is beter dan genezen, mensen beginnen ook niet pas met tandenpoetsen als ze 30 zijn. Bovendien zijn er hondenrassen waar de gebitsproblemen al vroeg beginnen zoals bij de poedel en de Yorkshire terriër. Begin daarom al met Pedigree DentaStix als de pup zijn tanden gewisseld heeft.

Zie ook
Menu :