Tips en informatie over alles voor je huisdier

Home » , » Vachtborstelhandschoenen voor hond en kat

Vachtborstelhandschoenen voor hond en kat


Hoewel een kat zijn eigen vacht verzorgt is het borstelen van de kattenvacht wel aan te raden voor een mooie stralende vacht. En bij honden is borstelen nog belangrijker, want die kunnen hun vacht niet zelf verzorgen. Een vachtverzorgingshandschoen is een voor baasje en huisdier plezierige variant op de vachtborstel.


Met het borstelen van de vacht verwijder je vuil en huidschilfers, en het gaat verharen tegen. Bovendien geef je met je vachtverzorgingshandschoen je hond of kat een heerlijke massage.

En duur zijn vachtverzorgingshandschoenen niet. Je koopt deze al voor bedragen rond de vijf euro. Kijk maar bij de aanbiedingen van vachtverzorgingshandschoenen en borstels. Wij kijken hier naar deze voordelige handschoen voor het borstelen van de vacht van je huisdier.Dit betreft een vijfvingerige handschoen gemaakt van zacht silicone die is voorzien van 180 soepele nopjes. Je bostelt door te aaien, en dat is iets wat je hond of kat alleen maar kan waarderen. Bovendien kun je met zo'n flexibele handschoen komen op plaatsen waar dat met een borstel niet of moeilijk lukt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de achterkant van de poten, de staart of de kop.

Door het materiaal van de vachtverzorgingshandschoen hechten de losse haren zich aan de handschoen. Geen rondvliegende hondenharen en kattenharen dus. Na gebruik kun je de haren er gewoon afhalen, en de handschoen kan gewoon even worden afgespoeld.

De vachtverzorgingshandschoen is zowel bij honden als katten te gebruiken.
Menu :