Tips en informatie over alles voor je huisdier

Home » » De leukste aquarium decoratie (ornamenten)

De leukste aquarium decoratie (ornamenten)


Voor een mooi aquarium zijn mooie vissen, plantjes en verlichting nodig, maar ook leuke aquarium ornamenten. Hier kijken we naar de leukste aquarium decoratie.

De onderstaande aquarium decoratie is, met de prijzen en specificaties, allemaal terug te vinden in het overzicht met alle aquarium ornamenten. Kijk daar voor alle informatie en veel meer leuke aquarium decoratie.

Spongebob in je aquarium

De meest populaire aquarium decoratie van dit moment, en niet alleen bij kinderen, is het bekende ananashuis van Spongebob uit de tekenfilmserie. Geef je aquarium een Bikinibroek sfeertje met dit huis van Spongebob.


Niet alleen heeft dit aquarium ornament een leuke uitstraling, door de diverse opening is het ook zeer geschikt als schuilplaats voor je vissen. Kijk in het bovenstaand overzicht voor maten, andere specificaties en een lage prijs.

Ook andere Spongebob aquarium decoratie is in dit overzicht terug te vinden, zoals het Moai huis van Octo, het Krokante Krab fast-fishfood restaurant en Spongebob zelf. Alles voor een echt Spongebob aquarium.

Rotspartijen aquarium

Ook bijzonder populair in aquaria zijn de rotspartijen van Europet Bernina. Dit is bijzonder realistisch ogende aquarium decoratie gemaakt van polyesterhars.De polyesterhars van Europet Bernina  is gifvrij en heeft geen invloed op het biologisch evenwicht van het aquarium. De aquariumdecoratie kan in zout water en zoet water worden gebruikt, en is ook erg populair als terrarium decoratie.

Kijk in het bovenstaande overzicht voor de vele mooie rotspartijen voor in je aquarium van Europet Bernina.

Onderwater tempel aquarium

Ook van Europet Bernina is de onderstaande Cambodjaanse tempel Angkor Wat . Geeft je aquarium een mystiek oosters tintje met deze door de zee overspoelde tempel.In het overzicht met alle aquarium decoratie vind je nog meer van dit soort tempels en ruïnes, maar bijvoorbeeld ook bijpassende boeddha beelden en andere decoratie die de indruk geeft van een door de zee veroverd landschap.

Scheepswrak aquarium

Een echte klassieker in het aquarium is natuurlijk het scheepswrak. Hieronder vind je een scheepswrak van het merk Flamingo, maar er is een ruime keuze uit scheepswrakken voor in het aquarium. Wrakken in diverse formaten, en met een ruw verweerd design (zoals deze), maar ook meer gave modellen.


Er is ook andere leuke aquarium decoratie te vinden die de sfeer van vergane schepen oproepen, zoals een schatkist of schedels. In het bovenstaand overzicht met alle aquarium decoratie vind je ze allemaal.

Erg mooi is ook het helemaal bovenaan afgebeelde vikingschip van Aqua d'ella. Deze vind je ook in het overzicht.

Bonsai en mangrove planten

Naast echte aquarium planten kun je ook gebruik maken van decoratie in de vorm van mangrove bomen en bonsai bomen.En dan zijn er natuurlijk nog de vazen, stenen, koralen, vulkanen, en andere onderwaterdecoratie voor in je aquarium. Er is een enorme keuze uit leuke vulling voor je aquarium. 

Kijk in het bovenstaande overzicht met alle aquarium decoratie of bij de aanbevolen winkels voor het aquarium voor ideeën, prijzen en informatie.Zie ook
Menu :