Tips en informatie over alles voor je huisdier

Home » » Bench voor de hond. Tips en informatie.

Bench voor de hond. Tips en informatie.

Een hondenbench is een heel handig en praktisch hulpmiddel voor bij de opvoeding van een pup. Met een bench kun je de hond sneller zindelijk maken en onder andere sloopgedrag tegen gaan. Een bench is ook heel gewild bij onzekere honden, bij honden die moeilijk alleen kunnen zijn en bij honden die zich graag even terug willen trekken, bijvoorbeeld in een druk gezin met kinderen.

Hondenbench / kamerkennel M1 DK

Maar er zijn veel soorten benches. Groot en klein, duur en goedkoop. Daarom hier informatie over de hondenbench en tips voor wie een bench wil kopen.

Veel honden vinden een bench plezierig

Sommige mensen vinden een bench zielig voor de hond, maar net zo min als een box voor baby's zielig is is een bench dat voor honden. Veel honden vinden een hondenbench juist fijn omdat het voor heb een eigen plekje is. Hij trekt zich dan als hij daar behoefte aan heeft in de bench terug. De deur hoeft dan ook helemaal niet dicht.


Dit is er allemaal aan hondenbenches te koop

Wil je weten wat er allemaal aan hondenbenches te koop is en wat iedere hondenbench kost. Kijk dan in het overzicht met 600 hondenbenches voor het totale aanbod aan benches voor honden.

Tips met betrekking tot het kopen van een hondenbench

  • Verzinkte of gecoate benches zijn beter voor de hond omdat deze niet roesten. Als een hond namelijk aan roestig metaal likt kan hij ziek worden.
  • Een soft bench is een hondenbench van stof. Deze kun je in elkaar klappen en als een licht en klein pakketje meenemen. Ideaal voor op reis, minder geschikt voor thuis.
  • Schanieren mogen geen speling hebben omdat een pup dan met zijn kop vast kan komen te zitten.
  • Koop een bench op de groei. Als de hond graag in de bench zit wil je hem misschien blijven gebruiken als deze volwassen is.
  • Kies om die reden ook altijd voor een hondenbench van goede kwaliteit en geen goedkoop ding. Goede benches koop je goedkoop bij de beste winkels om benodigdheden voor de hond te kopen. Dit zijn goede online dierenwinkels met lage prijzen en heel mooie spullen.


Plaats van de bench

Plaats de bench in de woonkamer (wel zo gezellig voor mens en hond), maar niet te dicht bij de verwarming. Een hond is graag bij de "groep" plaats de bench dus op een plaats waar hij de rest van het gezin goed kan zien. Het is wel fijn als het een rustige plek is, en tochtvrij is ook belangrijk.

Honden liggen vaak graag op een plaid of kussen, maar dat gaat niet voor alle honden op.

Zie ook
Menu :