Tips en informatie over alles voor je huisdier

Home » » Bedden, hangmatten, schommels, slaapplaatsen voor de kat

Bedden, hangmatten, schommels, slaapplaatsen voor de kat

Een kat brengt een groot deel van de dag liggend door. De kat ligt op de vensterbank, in een stoel, op een kussen, of op een andere ligplaats.


Wij kijken hier naar mooi, leuke en comfortabele slaapplaatsen voor een kat. Bijvoorbeeld de katten hangmat, een kattentent, een kattenzitzak, een kattenschommelstoel en veel meer.

Kijk voor meer informatie en prijzen van alle genoemde kattenslaapplaatsen bij de beste dierenwinkels om spullen voor de kat te kopen of neem een kijkje in het overzicht met alle kattenmanden, kussens en hangmatten.

Katten hangmatten

Populair bij kat en baasje is de kattenhangmat. Er komen daardoor ook steeds meer kattenhangmatten op de markt. Zoals in iedere hangmat kan de kat in de katten hangmat lui schommelen terwijl hij zijn dutje doet. De kattenhangmat wordt geleverd door diverse fabrikanten in diverse modellen. Reken op een prijs van zo'n 25 euro voor een katten hangmat.Kattenschommels

Kan het nog luier dan in een hangmat? Jawel, er is ook een kattenschommel. Bijvoorbeeld de Bavaria Kattenswing. Deze kattenschommel is met zijn flueelzachte imitatie schapenvacht heerlijk zacht om in te liggen. Als baasje wordt je wel snel jaloers als de kat heerlijk ligt te schommelen in zijn katten schommelstoel.

Kattenschoenen

Ook de kattenschoen is fluweelzacht. Dit is een soort holletje voor de kat, gevoerd met langharig pluche. De kat kan zich als hij wil terugtrekken in de kattenschoen. De kattenschoen kan gewoon gewassen worden.


Kattententen

De kattentent is een klein beetje te vergelijken met de kattenschoen. Ook dit is een heerlijke veilige plek waarin de kat zich kan terugtrekken. De nylon kattentent is voorzien van een heerlijk zachte fleece binnenkant die uitneembaar en wasbaar is. Er kunnen eventueel extra kussens in een kattentent worden gelegd.

Wandhangers voor de kat

Een heel opmerkelijke ligplek voor de kat is de wandhanger. De wandhanger voor katten is eigenlijk een soort hangmat waarvan het frame tegen een wand is geschroefd. Dat kan overal, zelfs boven de deurpost, mits de kat de wanghanger maar kan bereiken.

Kattenzitzakken

Ook de zitzak is tegenwoordig voor katten een locatie om de ogen even dicht te doen. De zitzak Ashley is speciaal ontworpen voor het gebruik door katten. Het is een echte zitzak die is gevuld met kleine bolletjes die als een zachte wolk om het lichaam van de kat sluiten. Het is onnodog om te vertellen hoe heerlijk katten dit vinden.


Ligbed voor katten

Minder opmerkelijk maar wel gewild bij de kat is het ligbed voor katten. Dit ligbed, ook wel knuffelbed genoemd, is bijzonder zacht en ligt heerlijk comfortabel. Deze kattenmanden kunnen ook heel goed door een hond worden gebruikt.

Kijk voor meer informatie en prijzen van alle genoemde kattenslaapplaatsen in het bovenstaande overzicht.
Menu :