Tips en informatie over alles voor je huisdier

Home » » Dit zijn leuke konijnenhokken voor buiten

Dit zijn leuke konijnenhokken voor buiten


Laat je konijn of konijnen genieten van de buitenlucht met een mooi konijnenhok voor buiten. Hier hebben we de leukste konijnenhokken voor je geselecteerd. Konijnenhokken voor buiten in alle formaten.


Waar vind je alle konijnenhokken (en hun prijs)

Wil je weten wat er allemaal aan konijnenhokken voor buiten te koop is? Kijk dan in het overzicht van alle konijnenhokken voor meer dan 150 konijnenhokken en hun prijs.

Hieronder hebben we vijf mooie konijnenhokken voor je geselecteerd. Kijk voor de actuele prijzen en de specificaties in bovenstaand overzicht.

Konijnenhok Avoriaz

Dit konijnenhok voor buiten is een ruim hok met twee verdiepingen. Een lade en een drietal deuren zorgt ervoor dat je dit konijnenhok makkelijk kunt verschonen en het bitium dak zorgt er voor dat de konijnen geen last van slecht weer hebben.Avoriaz is een ruim houten konijnenhok dat je konijnen veel ruimte biedt en er bovendien heel leuk in de tuin uitziet.

Villa Flappie

Een ander ruim konijnenhok voor buiten, met een leuk uiterlijk is "Villa Flappie". Dit hok maakt zijn naam waar, want het konijn dat deze villa mag bewonen is bevoorrecht. De ren neemt de hele benedenverdieping in beslag, dat geeft de konijnen heel veel bewegingsruimte want dit grote hok is 175 centimeter lang en 70 centimeter breed.


Boon konijnenhok

Zoek je een simpel en goedkoop konijnenhok? Kijk dan eens naar dit konijnenhok van Boon. Heel geschikt voor buiten in de tuin of op een balkon, maar ook voor in huis. Het middelgrote konijnenhok heeft maar één verdieping, maar omdat hij verhoogd is kun je er toch goed bij. Het houten konijnenhok bestaat uit een gesloten nachtverblijf en een open deel voor overdag.Konijnenhok Chamonix 

Chamonix is dan weer een konijnenhok uit de luxere klasse. Met twee verdiepingen en afmetingen van 120 bij 63 centimeter geeft dit hok je konijnen, cavia's of andere knaagdieren alle ruimte.


Dankzij de lade is dit buitenhok prima te verschonen en dit hok staat prachtig in de tuin. Kijk in het bovenstaand overzicht voor de actuele prijs van dit mooie konijnenhok voor buiten.

Ferplast konijnenranch

Het Italiaanse Ferplast is een toonaangevend merk in huisdierverblijven van hoge kwaliteit met een mooi uiterlijk. Dat geldt ook voor hun konijnenhok Ranch Plus gemaakt van Noors dennenhout (nordic pine). Handig zijn het scharnierende dak en de diepe kunststof schuiflade, maar ook de diverse compartimenten die van elkaar afsluitbaar zijn.


Dit luxe konijnenhok voor buiten wordt geleverd met loopplankjes, een hooiruif, voerbakje en een drinkfles.

In het overzicht met konijnenhokken vind je alle actuele prijzen en de specificaties van deze konijnenhokken voor de tuin.

Zie ook: 
Menu :