Tips en informatie over alles voor je huisdier

Home » » Katten speelgoed: Dit vindt een kat leuk

Katten speelgoed: Dit vindt een kat leuk


Katten zijn net kinderen. Ja, inderdaad :-) Zo houden katten bijvoorbeeld ook erg van spelen. Hier het leukste speelgoed voor katten.


Hier vind je al het speelgoed voor katten

Wil je al het speelgoed voor katten zien? Hier vind je het leukste kattenspeelgoed in alle soorten. meer dan 800 (!!!) artikelen aan kattenspeelgoed. Speelgoed voor de kat in alle soorten en maten. En in alle prijsklassen. Hieronder gaan we nader in op de diverse soorten katten speelgoed dat je in dit overzicht aantreft.

Laserlampjes voor katten

Katten zijn dol op snel bewegende objecten die ze kunnen pakken. Of denken te kunnen pakken, want met een laserlichtje gaat dat natuurlijk never nooit lukken.

Met een laserlampje kun je je kat keer op keer uitdagen. Hij of zij zal achter het lichtje aan blijven jagen. Zinloos? Ja, maar wel met veel plezier!

Kijk bij het bovenstaande katten speelgoed voor de leukste en beste laserlampjes voor katten.


Kattenhengel

Een soort vishengel, maar dan om katten te vangen. Op een katvriendelijke manier hoor, en zonder haakje. Het principe is als dat van het laserlampje. Iets waar de kat achteraan kan jagen, zijn jachtinstinct bevredigend. Je hebt eenvoudige hengels, maar ook kattenhengels met een elektrisch bewegende "prooi".

Kijk bij het bovenstaande kattenspeelgoed voor alle mogelijkheden.

Kattenkruid

Kattenkruid is letterlijk een kruid, je kunt het rondstrooien en de kat is er dol op. Maar kattenkruid is ook verwerkt in veel speelgoed te koop. Bijvoorbeeld in speelgoeddieren waarop de kat zich dan kan uitleven. Kijk maar bij het kattenspeelgoed. Maar let op, de ene kat is wat fanatieker op kattenkruid dan de andere.

Speelballen voor de kat

En dan zijn er natuurlijk de ballen waarop de kat kan jagen. Bijna al het kattenspeelgoed is gericht op het jachtinstinct van de kat. Dat houdt de kat actief, en de kat vindt het leuk, ook al wordt hij of zij genept.

Een nieuwe variant op de klassieke kattenballen zijn de speelballen met LED-licht. Voor een extra dimensie.

Speelmuizen

En dan is er nog de klassieker onder de kattenspeeltjes. De speelmuis. Klassiek, maar nog springlevend. Dat blijkt wel uit het feit dat er meer dan 300 (!!!) soorten speelmuizen in het bovenstaand overzicht met katten speelgoed te vinden zijn. De speelgoedmuis is de klassieke jachtprooi van de huis-tijger.

Kijk bij het bovengenoemde overzicht van kattenspeelgoed voor al het leuke speelgoed voor katten. Alle mogelijkheden, en alle prijzen.

Zie ook:
Menu :