Tips en informatie over alles voor je huisdier

Home » » Speeltunnels voor katten (kattentunnel)

Speeltunnels voor katten (kattentunnel)

Aanbiedingen van kattentunnels / speeltunnels voor katten. Een kattentunnel / speeltunnel is leuk kattenspeelgoed.

Heel eenvoudig, maar ook heel leuk speelgoed voor een kat is een speeltunnel / kattentunnel. Een speeltunnel voor de kat prikkelt de nieuwsgierigheid van de toch al zo nieuwsgierige katten.

speeltunnel kat / kattentunnel

Sommige speeltunnels voor de kat zijn gemaakt van ritselend materiaal. Dat prikkelt de nieuwsgierigheid van de kat nog meer. De vrolijke kleuren van veel kattentunnels zijn minder relevant. Die zijn er vooral voor het baasje of bazinnetje.


Waar vind je online leuke kattentunnels?

Kijk hier onder voor aanbiedingen van meer dan 80 leuke speeltunnels voor de kat of bij de daaronder genoemde beste online dierenwinkels die alles voor de kat verkopen. Ook daar kun je goedkoop terecht voor een leuke kattentunnel / speeltunnel voor de kat. 


Hieronder vind je informatie en tips voor bij het zoeken, vinden en kopen van een goede speeltunnel voor de kat.

Wat is een goede kattentunnel?

Een goede speeltunnel voor een kat hoeft niet lang te zijn. 50 centimeter (een halve meter) is in principe al genoeg om van de kattentunnel een uitdaging te maken. Maar er zijn ook langere speeltunnels voor katten, tot wel ver boven de meter. Voor het opbergen van de kattentunnel maakt de lengte niet zo uit. Ook langere speeltunnels voor de kat vouw je makkelijk en compact in.

speeltunnel kat / kattentunnel

Veel soorten speeltunnels voor de kat

Speeltunnels voor de kat zijn er van heel verschillende materialen. Van kunststof of nylon van maar ook van lekker zacht pluche. Soms bevatten ze een speeltje, een belletje of een krabplankje. Ook hebben ze soms een extra kijkgat voor extra speelplezier.

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen voor de leukste speeltunnels voor katten.

Zie ook:


Samenvatting:
Een kattentunnel is een speeltunnel voor de kat. Hierboven vind je aanbiedingen van goede kattentunnels, de beste winkels om jouw beste kattentunnel goedkoop online te kopen en meer tips en informatie met betrekking tot deze speeltunnel voor de kat.
Menu :