Tips en informatie over alles voor je huisdier

Home » » Een vliegenmasker (vliegenkap) paard

Een vliegenmasker (vliegenkap) paard

Aanbiedingen goede vliegenmaskers / vliegenkappen voor een paard. Een vliegenmasker beschermt het paard tegen lastige insecten.

Vliegen en muggen hebben het vaak voorzien op het hoofd van een paard. Een paard kan zich maar moeilijk verweren tegen deze insecten. Gelukkig is er zo iets als een vliegenmasker.

Vliegenmasker / vliegenkap paard

Een vliegenmasker beschermt het hoofd van het paard tegen vliegen, muggen, wespen en andere insecten. Bovendien hebben paarden zie aandoeningen hebben aan hun ogen, bijvoorbeeld maanblindheid, en niet tegen licht kunnen veel profijt van een vliegenkap.

>>> TIP: Hier vind je meer dan 200 goede vliegenmaskers voor het paard.

Verschillende soorten vliegenmaskers

Je hebt vliegenmaskers die de oren van het paard bedekken en beschermen, en je hebt vliegenmaskers voor paarden die de oren vrij laten.

Het grootste verschil tussen het ene vliegenmasker en het andere is echter het feit dat sommige vliegenmaskers van doorzichtig materiaal zijn en anderen niet.

Bij de eerste soort vliegenmaskers verliest het paard het minste zicht wat voor het paard van groot belang is, want niet ieder paard accepteert zomaar een vliegenmasker.

Vliegenmasker voorkomt ontstoken ogen bij paarden

Het beschermen van de ogen van een paard is belangrijk, want je ziet helaas veel paarden die ontstoken ogen hebben door vliegen. Ook muggen kunnen het paard veel last bezorgen. Het vliegenmasker beschermt paarden hiertegen.

Kijk in het bovenstaande overzicht voor de beste vliegenmaskers voor paarden.


Samenvatting:
Een vliegenmasker voor paarden is een goed middel om een paard tegen vliegen te beschermen. Een goed vliegenmasker voorkomt onder andere ontstoken ogen bij een paard en maakt het leven voor een paard een stuk prettiger. Je hebt vliegmaskers die de oren bedekken en vliegenmaskers die de oren vrij maken. Ook is een vliegenmasker voor een paard soms doorzichtig en soms ondoorzichtig. Kijk hier boven voor goede vliegenmaskers voor paarden en koop je beste vliegenmasker goedkoop.
Menu :