Tips en informatie over alles voor je huisdier

Home » » Reisbench (transportbench). Mobiele bench voor de hond

Reisbench (transportbench). Mobiele bench voor de hond


Neem de hond mee op reis in een transportbench. Deze mobiele hondenbench wordt ook wel reisbench genoemd. Het is een bench die je makkelijk mee kunt nemen. Met of zonder hond.


De reisbench is te koop bij deze aanbevolen winkels. Die hier getoonde voorbeelden kun je daar vinden bij de website Hond.

Adori soft transportbench

Vervoer je hond stijlvol en veilig met deze reisbench van zacht stof die is voorzien van grote ramen met eveneens zacht gaas en een comfortabel ligkleed. Deze transportbench geeft goede ventilatie en is heel comfortabel voor de hond. Dankzij de handgreep aan de bovenzijde kun je deze bench makkelijk verplaatsen. Deze zeer goede en zeer comfortabele reisbench voor de hond is te koop in diverse maten. Kijk bij bovenstaande winkel voor de actuele prijzen.Karlie Nomad reiskennel

Ruim, stevig, maar toch ook heel mobiel. De Karlie Nomad is niet van stof maar van kunststof. Deze hondenbench is helaas niet inklapbaar en daardoor (zonder hond) iets minder makkelijk mee te nemen. De Karlie Nomad reisbench is wel een heel complete transportbench die zelfs wordt geleverd met een set wieltjes voor meer mobiliteit.


House of Paws Pet Carrier

Vervoer je hond of kat in deze speciale "transporttas voor dieren". Evenenals de transportbench van Adori is deze reisbench zacht en inklapbaar. De House of Paws Pet Carrier is voorzien van veel ventilatievensters en waterafstotend.Kijk bij bovenstaande winkel voor alle informatie, beschikbare maten en actuele prijzen van deze reisbenches, of kijk in het overzicht met alle benches voor meer dan 600 hondenbenches.

Zie ook: 
Menu :