Tips en informatie over alles voor je huisdier

Beste online dierenwinkels

Op deze pagina vind je een overzicht van de beste dierenwinkels die er op internet te vinden zijn. Deze webshops leveren accessoires en voeding voor huisdieren als honden, katten, knaagdieren, vogels, vissen, terrariumdieren, paarden en meer.
Hieronder kun je lezen waarin deze online dierenwinkels gespecialiseerd zijn, of je verzendkosten moet betalen, e.d.

ZooPlus
Alle spullen voor alle dieren vind je in deze zeer grote online dierenwinkel. Alles voor honden, katten en kleine huisdieren, en ook voor vogels, vissen en paarden. Een heel groot assortiment. Lage prijzen. Geen verzendkosten boven de 25 euro. Mogelijkheid tot op rekening kopen (betaaltermijn 14 dagen).

Pets Place
De webshop van één van de grootste ketens dierenwinkels in Nederland (deze online dierenwinkel is eigendom van Boerenbond). Met alles voor alle huisdieren. Gratis retourneren. Gratis verzending vanaf 15 euro. Voor 22:00 uur besteld is volgende dag binnen.

Bol dierenwinkel
Bol.com heeft één van de grootste online dierenwinkels van Nederland. Alles voor alle soorten dieren. Gratis bezorging vanaf 20 euro en de mogelijkheid om op rekening te kopen. Bol.com werk hierbij samen met grote partners zoals Pets Place, Medpets, Huisdiershop, de Dierspecialist, Gouda Select, de Online Dierenwinkel, de Dierapotheker, Dog's Compagnion en vele andere grote specialisten op dit gebied. Met elkaar bieden ze met afstand het grootste aanbod aan artikelen voor honden van Nederland.

Amazon dierenwinkel
Nog zo'n enorme dierenwinkel online. Alles voor je huisdier met een enorme keuze en meestal ook zeer hoge kortingen. Ook Amazon werkt samen met een groot aantal gespecialiseerde dierenwinkels, zowel in Nederland als het buitenland.

Huisdierzaak
Grote online dierenwinkel met alles voor alle soorten huisdieren. Voor katten, honden, knaagdieren, vogels en vissen, maar ook voor het terrarium, het aquarium en voor paarden en ruiters. Voor 21:00 uur besteld is de volgende dag al in huis. Op rekening kopen (Afterpay) mogelijk.

Huisdierplein
De online dierenwinkel van Plein.nl levert alles voor hond, kat, knaagdier, vogel, aquarium, terrarium en paard. Gratis thuisbezorgd vanaf 25 euro. 30 dagen op zicht. Voor 22:00 uur bestellen is volgende dag in huis.

Huisdiersuper
Dierenshop met alles voor honden, katten, knaagdieren, papagaaien, paarden en kippen. Gratis verzending vanaf 40 euro. Op rekening kopen kan bij deze huisdieren supermarkt via Klarna.

Huisdier Express
Goede online dierenshop met alles voor honden, katten, knaagdieren, vissen en vogels. Koop op rekening (14 dagen betaaltermijn).

K9 Shop Totaal
De K9 Shop levert alles voor de hond en kat. Kies voor andere dieren één van de bovenstaande online dierenwinkels. De verzendkosten bedragen € 3.90 per bestelling, maar omdat er veel kortingen gegeven worden kan dat wegvallen.

Informatie en tips huisdieren

Veel informatie en handige tips over alle benodigdheden die met huisdieren te maken hebben kun je vinden bij de Huisdier Tips. Hier vind je heel veel informatie over alle dierenbenodigdheden voor katten, honden, konijnen, vissen, vogels en andere huisdieren. Heel nuttige informatie voor bij het vinden van de beste benodigdheden voor je huisdier.

Beste huisdier benodigdheden

Wat is het beste kattenvoer? Wat is de beste bench voor de hond? Wat is het beste voederhuisje voor de vogels in de tuin? Wat zijn de beste hondenbrokken? Al dit soort benodigdheden voor je huisdier, en heel veel meer dierenbenodigdheden, worden regelmatig getest. Op TestResults.nl vind je alle beste benodigdheden voor je huisdier uit de test
Menu :