Tips en informatie over alles voor je huisdier

Home » , » Contact met andere baasjes van honden en katten

Contact met andere baasjes van honden en katten

Max & Luna is de leukste website voor baasjes van een hond of kat. En bovendien een heel nuttige site. Max & Luna geeft alle informatie over honden en katten en brengt baasjes met elkaar in contact via een forum, leuke artikelen, filmpjes en veel meer.


Zoek je iemand die op je kat kan passen of je hond kan uitlaten? Dat kan via Max & Luna. Of stel onbeperkt vragen aan de dierencoach.

De artikelen op Max & Luna zijn informatief en lezen net zo lekker weg als een goed tijdschrift. En heel veel baasjes van honden en katten komen via deze leuke site met elkaar in contact en wisselen tips en ervaringen uit. Of ze gaan gezellig samen hun honden uitlaten.

En zowel de huisdieren als hun baasje worden verwend. Bij het afsluiten van een abonnement krijgt het baasje een gratis happybox met leuke producten en de hond en kat krijgen op hun verjaardag een cadeau toegestuurd

Meldt je gratis aan en maak kans op 2 keer 250 euro

En nu is lid worden extra leuk, met een tijdelijke actie. Want wie zich nu via onderstaande afbeelding gratis aanmeldt als vriend van Max&Luna maakt kans op 500 euro. Het enige wat je voor dat laatste moet doen is een leuke foto van je hond of kat in te sturen.


Van de 500 euro mag je 250 euro zelf houden om je hond of kat te verwennen en je mag 250 euro doneren aan een dierenasiel in je omgeving. Een superleuke actie waarvan zowel jij als een dierenasiel profiteren. Schrijf je dus gratis in voor Max & Luna!
Menu :