Tips en informatie over alles voor je huisdier

Vissen, vijver en aquarium. Tips en informatie.

De meest gehouden huisdieren in Nederland zijn niet de honden of katten zoals je misschien zou denken, maar vissen. 18 miljoen volgens de officiƫle cijfers, maar dat lijkt ons in gezien de grote hoeveelheden guppies en andere vissen die je vaak in een aquarium tegenkomt nog aan de voorzichtige kant. Maar hoe dan ook, we hebben hier de tips voor je vissen en aquarium verzameld.


De beste online winkels voor je aquarium

Allereerst hebben we een overzicht van de beste online dierenwinkels die aquarium, vijver en vis benodigdheden verkopen:

Goede online specialisten voor het aquarium

Kun je daar niet vinden wat je zoekt? Of heb je specifieke wensen? Kijk dan bij onderstaande aquarium specialisten.

Goede online specialisten voor de vijver

Of kijk bij onderstaande vijverspecialist voor alles voor de vijver.

Het aquarium

Het houden van vissen begint natuurlijk bij hun verblijfplaats, de vijver, vissenkom of een aquarium. Hieronder vind je onze tips en informatie met betrekking tot alle soorten aquariums.


Aquarium inrichting

Zo'n aquarium moet natuurlijk ook ingericht worden. Dat is niet alleen fijn voor de vis, maar een mooi ingericht aquarium ziet er ook prachtig en sfeervol uit. Als een sieraad in je huiskamer. Het mooi inrichten van een aquarium met ornamenten, planten en andere decoratie is bovendien een leuke hobby.
Ook een vis heeft verzorging nodig. Waaronder natuurlijk visvoer.


Op bovenstaande pagina vind je een overzicht van onze tips met betrekking tot het houden van vissen als huisdier, zowel in een aquarium als in een vijver.

We hebben de beste winkels voor vissen, aquarium en vijver voor je. Allereerst de grote online dierenwinkels waarvan je bovenaan een overzicht gelinkt ziet. Deze online dierenwinkels hebben allemaal een grote afdeling met benodigdheden voor je vissen, aquarium en vijver. Voor de meer specifieke benodigdheden vind je bovenaan ook enkele specialisten op het gebied van het aquarium of de vijver.

Verder vind je hier boven informatie over mooie aquaria voor in huis en we hebben meer tips voor het houden van aquarium vissen en het mooi inrichten van je aquarium. Voor dat laatste zijn er mooie aquarium ornamenten en achterwanden voor het aquarium, waaronder heel mooie 3D aquarium achterwanden. Ook met aquarium verlichting kun je heel mooie effecten bereiken.

Voor wat betreft de verzorging van de vissen vind je hier boven onder andere informatie over visvoer en het voeren van vissen met een voederautomaat.

Bij de aangegeven en aanbevolen winkels voor vissen, aquarium en vijver vind je nog veel meer informatie en tips over dit onderwerp.


Menu :