Tips en informatie over alles voor je huisdier

Home » » Dit zijn de mooiste design aquariums

Dit zijn de mooiste design aquariums


Vissen houden is niet alleen een leuke hobby, een mooi aquarium kan ook prachtig in je woonkamer staan. We kijken hier naar vijf mooie design aquariums. Het betreft mini-aquariums, aquaria met een inhoud van 30 liter of minder.


Hier vind je alle aquariums en prijzen

Voor de actuele prijzen van onderstaande design aquariums verwijzen we je naar het overzicht met aquariums. Er zijn namelijk nogal eens prijsveranderingen. In het overzicht vind je bovendien nog veel meer mooie aquariums met alle informatie.

1. Superfish Home aquarium

Het meest populare design aquarium zijn de aquaria uit de Superfish Home serie. Deze prachtige design aquariums zijn te koop in vele maten. Van 8 liter tot wel 80 liter!De Superfish Home is een direkt klaar aquarium. Je koopt ze met alles er op en er aan. Dus inclusief LED verlichting (met tiptoets bediening) en filter. Het design van deze aquariums is eenvoudig maar strak. Een Superfish aquarium staat prachtig in een moderne inrichting.

2. Umbra Fishhotel Nano

Een uniek design aquarium want dit vishotel kun je vergroten door er meerdere op elkaar te stapelen. Dit is een klein aquarium (nano aquarium) met een inhoud van slechts 5 liter. Daarom is het Umbra Fishhotel Nano alleen geschikt voor heel kleine visjes. Voor en nano aquarium worden vissen geadviseerd die niet groter zijn dan 2,5 centimeter.


Het Umbra Fishhotel heeft een strak design van kunststof. In dit omhulsel gaat een glazen vissenkom verscholen dat je kunt uitnemen om schoon te maken.

3. Baby BiOrb

Een moderne vissenkom, met filtersysteem, luchtpomp, luchtsteen en LED-verlichting. En met een inhoud van 15 liter. Het kleine aquarium is kant en klaar en door het geavanceerde filtersysteem is het onderhoud minimaal. Wekelijks verschonen is bij dit mini design aquarium niet nodig.


De Baby BiOrb heeft een prachtig design en is in de kleuren zwart en zilver te koop.

4. Superfish Planty

Bij dit mini aquarium spelen de planten een grote rol. Het 25 liter aquarium beschikt over een 3D achterwand met de ruime voor vijf waterplanten. Zo kun je een prachtig mini-landschap ontwikkelen. Een Aquaponics waterval maakt dit alles nog sfeervoller.


Bij dit alles worden de vissen niet vergeten. Een binnenfilter zorgt voor een gezonde leefomgeving en voor nauwelijks onderhoud. Dit is wel een echt nano aquarium, dus alleen geschikt voor heel kleine visjes.

5. Karlie Flamingo Nano Sphere

Piepklein design aquarium, meer een vissenkom, van vijf liter, geschikt voor heel kleine visjes. Maar wel heel mooi om te zien. Met LED-verlichting in twee standen, voor het imiteren van daglicht en maanlicht.Deze futuristische bol staat prachtig in een werkkamer of tienerkamer, maar natuurlijk ook in de woonkamer.

Kijk voor alle prijzen en voor nog veel meer mooie design aquariums in het bovenaan genoemde overzicht met alle aquariums.

Zie ook 

Foto helemaal bovenaan: Biorb
Menu :