Tips en informatie over alles voor je huisdier

Home » » Maak een kattenhuis met Beeztees Cat Cubes

Maak een kattenhuis met Beeztees Cat Cubes

Een kat heeft graag zijn eigen plekje. Met ruimte om lekker behaaglijk te liggen, om zijn nagels te scherpen aan een krabpaal, om te eten en om te spelen.  De Cat Cubes is een modulair systeem van Beeztees waarmee je een "kattenwoning" op maat maakt.


Er zijn speciale cubes voor eten, slapen, spelen en krabben.En deze zijn op tal van manieren aan elkaar te koppelen tot één mooi kattenhuis.

De cubes kun je selecteren op functionaliteit, maar je kunt ook kiezen uit verschillende kleuren. Kijk hier voor aanbiedingen van alle Cat Cubes.


Je hebt de keuze uit een dichte cabine die als slaapruimte kan dienen. Deze Cat Cube wordt geleverd met een zacht kussentje. Voor het eten en drinken is er de open Beeztees Cat Cube Dinner Cube die wordt geleverd met twee etensbakjes / drinkbakjes. Voor het krabben is er een speciale open cabine met krabpaal en tenslotte is een speelruimte met meerdere openingen.Alle cubes zijn gemaakt van UV-bestendig kunststof. In de zomer kun je hem dus gerust buiten plaatsen. Dit materiaal is verder krasbestendig en makkelijk schoon te maken.


Kijk in de video voor een demonstratie en kijk bij bovenstaande aanbiedingen voor alle mogelijkheden en prijzen.

Zie ook:
Menu :