Tips en informatie over alles voor je huisdier

Home » » Purina Beyond: Gezond hondenvoer

Purina Beyond: Gezond hondenvoer

Voor je hond wil je natuurlijk het beste hondenvoer. En het beste hondenvoer is niet alleen lekker, maar ook gezond. Tip: Kijk eens naar het Purina Beyond hondenvoer.


Punina Beyond hondenvoeding is hondenvoer van hoge kwaliteit. Het hoofdingrediënt is kwalitatief zeer goed kippenvlees of lamsvlees, er is geen tarwe toegevoegd en ook kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en conserveermiddelen tref je in dit hondenvoer niet aan.

Dit maakt Purina Beyond tot de beste hondenvoer die je je hond kunt geven. Heel gezond en verantwoord, en honden smullen er van.

Purina Beyond bevat alle voedingsstoffen die een gezonde hond nodig heeft. En alle ingrediënten zijn natuurlijk.

>>> TIP: Kijk hier voor alle aanbiedingen van Purina Beyond hondenvoer

Informatie Purina

Purina is een merk met heel veel ervaring in dierenvoer. Al in 1894 maakte Purina als de Robinson-Danforth Commission Company veevoer. De naam Purina wordt sinds 1902 gebruikt.

Tegenwoordig is Purina helemaal gespecialiseerd in gezonde voeding voor honden en katten. Purina maakt alleen gebruik van natuurlijke ingrediënten en doet veel aan de ontwikkeling van nog gezonder hondenvoer en kattenvoer.


De ingrediënten van Purina Beyond hondenvoer

Het hoofdingrediënt van Purina Beyond hondenvoer is altijd kip of lam van hoge kwaliteit. Dus geen afvalvlees. Daarnaast vind je in dit hondenvoer verschillende soorten  voor honden gezonde granen zoals volkoren gerst, havergrutten en rijst. Dit alles wordt aangevuld met de voor een gezonde hond benodigde  vitamines en mineralen. En tenslotte zit er groente in dit hondenvoer, wortelen en erwten bij de kip, en spinazie bij het hondenvoer met lam.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen op Purina Beyond hondenvoer goedkoop online te kopen.

Zie ook
Menu :