Tips en informatie over alles voor je huisdier

Home » » Cavia speelgoed (ook voor andere knaagdieren)

Cavia speelgoed (ook voor andere knaagdieren)


Wist je dat er ook voor de cavia bijzonder leuk speelgoed te koop is? Kijk hier voor het leukste cavia speelgoed.


Je hebt niet altijd de tijd om je cavia aandacht te geven. En dan is het best leuk voor de cavia als hij iets in zijn kooi te doen heeft. Daarom kijken we hier naar leuk cavia speelgoed.

Hier koop je goedkoop cavia speelgoed

Al dit speelgoed voor de cavia (en nog veel meer) kun je tegen een lage prijs vinden in het overzicht cavia speelgoed.

Speelballen voor de cavia

Speelballen voor de cavia, maar ook voor andere knaagdieren zoals ratjes, muizen, fretten, konijnen en hamsters, zijn gemaakt van natuurlijke materialen. De cavia kan hier heerlijk op knagen. Dat vindt het beestje heerlijk, en het voorkomt verveling.

Cavia speeltunnel

Cavia's, maar ook konijnen, zijn dol op een speeltunnel. Net als mensenpeuters! Ze vinden het heerlijk om doorheen te rennen, maar ook om in de tunnel te liggen. Lekker cosy!

Knaaghoutjes met fruitsmaak

Knaaghoutjes zijn populair bij cavia's en andere knagers. Het zijn immers knaagdieren. Maar cavia's, konijnen en andere knaagdieren zijn ook dol op groente en fruit. De beide hobby's zijn gecombineerd in deze knaaghoutjes met fruitsmaak.Deze knaaghoutjes zijn niet zozeer een caviasnack als wel speelgoed, want ze zijn gemaakt van stevig materiaal zodat ze lang meegaan.De cavia en het konijn zijn hier dus wel even zoet mee.

Cavia schuifspel

Het schuifspel, vooral bekend als hondenspeelgoed, is er ook als speelgoed voor cavia's en andere knaagdieren. In dit houten intelligentiespelletje voor knaagdieren kun je kleine snacks verstoppen. Is je cavia slim genoeg om deze snack te vinden? Hij is er in ieder geval een tijdje mee zoet.In het bovenstaand overzicht van cavia speelgoed kun je ook een snuffelmat vinden met hetzelfde idee. Ook in deze mat kun je snoepjes en klein stukjes fruit of groente verbergen. Zoeken naar voedsel is een natuurlijk instinct van dieren, waarbij ze zich helemaal in hun element vinden.

Touw met houtjes

Hang dit touw met houtjes aan de bovenkant van de kooi en je cavia of konijn kan zijn nieuwsgierigheid niet bedwingen. Leuk cavia speelgoed van Nobby dat knaagdier-proof is en dus lang meegaat.Dit is nog maar een greep uit het leuke cavia speelgoed dat er allemaal te vinden is. Kijk bij het bovenstaand overzicht voor alle mogelijkheden en prijzen van al het speelgoed voor cavia's.
Menu :