Tips en informatie over alles voor je huisdier

Home » » Hond in de auto: Bescherm je bekleding

Hond in de auto: Bescherm je bekleding

Natuurlijk neem je de hond graag in de auto ergens mee naar toe. Maar die hondenharen in je bekleding! Hier hebben we enkele handige idee├źn om je bekleding te beschermen tegen hondenharen, vuil en vocht.


Met onderstaande oplossingen kun je de hond gerust mee nemen in de auto.

Overzicht alle bescherming

In het overzicht met alle bescherming voor honden in de auto vind je al deze oplossingen. Meer dan 300 in totaal! Hieronder zie je wat voorbeelden. Kijk in het overzicht voor alle prijzen en nog veel meer oplossingen.

Autodeken achterbank

De meest gebruikte oplossing is een speciaal autodeken dat alle bekleding afdekt, niet alleen achter maar ook voor, achter en aan de zijkanten.Dit deken van Everanimals is daarvan het meest populair. Dit deken is van waterafstotend polyester gemaakt. Drie lagen en anti-slip zorgen voor een optimale bescherming van achterbank (of kofferbak) en de hond. Het deken kan goed aan hoofsteunen of andere delen worden bevestigd. Reinigen kan met een vochtige doek.

Auto-hondendeken met deurbescherming

Met deze nylon Auto-Hondendeken met deurbescherming van Trixie zijn auto en hond helemaal goed beschermd. De hond zit veilig opgeborgen.Het deken kan over de hele achterbank worden gespannen, maar je kunt ook een deel opklappen zodat er nog iemand naast kan zitten. Vastmaken en losmaken gaat makkelijk en een anti-slip coating voorkomt glijden bij remmen en bochten.

ProPlus achterbankhoes

Deze hoes van ProPlus beschermt alleen de zitting en leuning, dus niet de voorstoelen en de portieren. Dit maakt de prijs wel lager.Trixie kofferbakdeken

Zoals de bovenstaande hoes speciaal voor de achterbank is, zo is de onderstaande hoes van Trixie gemaakt voor de kofferbak. Niet alleen de onderzijde, maar ook de zijkanten worden beschermd. Klittenband en nylon strips houden het deken goed op zijn plek.

Ook de Eyzo beschermhoes op de foto helemaal bovenaan is zeer geschikt voor de achterbak, maar kan daarnaast ook voor de achterbank gebruikt worden. 

Kijk voor alle getoonde beschermhoezen en nog veel meer hondendekens voor in de auto bij de bovenaan genoemde overzicht. Je vindt daar ook alle prijzen, maten en specificaties.

Zie ook

Menu :