Tips en informatie over alles voor je huisdier

Home » » Heeft de hond het warm? Probeer een koelmat voor dieren

Heeft de hond het warm? Probeer een koelmat voor dieren


Ook honden en huisdieren kunnen het tijdens de warme dagen van het jaar te warm hebben. Een koelmat voor huisdieren kan dan verkoeling brengen.Deze verkoelmat is aan de binnenkant voorzien van koelgel, een gel die de koelte lang en goed kan vesthouden. Je legt de koelmat voor huisdieren in de koelkast of vriezer tot hij koud genoeg is en daarna kan de hond of andere huisdier er op gaan liggen als deze daar behoefte aan heeft.

Leg de koelmat in de schaduw en hij blijft heel lang koud. En je kunt hem keer op keer gebruiken door hem weer in de koelkast of vriezer te leggen.

De koelmat is perfect voor honden en andere huisdieren, maar je kunt de mat ook gebruiken voor het andere koeldoeleinden. Zo zijn er mensen die hem 's avonds even op het bed leggen voor een koel bed of ze gaan er zelf even op liggen als ze het warm hebben. Om de prijs hoef je het niet te laten!

Kijk bij de aanbiedingen koelmatten voor huisdieren voor alle specificaties, de prijs en om deze koelmat voor dieren aan te schaffen.

Menu :