Tips en informatie over alles voor je huisdier

Home » » Hondenzwembad: Zwembad voor honden

Hondenzwembad: Zwembad voor honden


Honden nemen graag een verkoelende duik in het water bij warm weer. Niet verwonderlijk dat een zwembadje grote aantrekkingskracht op een hond heeft. Helaas is een kinderzwembadje niet echt geschikt voor honden. Gelukkig zijn er ook speciale zwembaden voor honden. Kijk hier voor goede hondenzwembaden.


Hieronder zie je een paar voorbeelden van hondenzwembaden. In het overzicht alle zwembaden voor honden vind je er nog veel meer!

Flamingo hondenzwembad

Neem bijvoorbeeld dit zwembad voor honden van Flamingo, verkrijgbaar in drie maten. Als je een zwembad voor een grotere hond zoekt kom je al snel op dit hondenzwembad uit.Dit zwembad is gemaakt van sterk en robuust materiaal en is voorzien van een stevige rand. Helemaal hond-proof. Gebruik je het hondenzwembad niet? Dan kun je hem compact opvouwen en wegbergen.

Deze en alle andere genoemde hondenzwembaden vind je in het bovenstaand overzicht met zwembaden voor honden.

Foks zwembad voor honden

Voor kleinere honden is dit kleine hondenzwembad (diagonaal 80 centimeter) van Loks. Dit hondenzwembadje is voorzien van een afsluitbare stop. Kijk voor de prijs bij de aanbiedingen.


Duvo hondenzwembad

Duvo maakt dit populaire en goede hondenzwembad. Het is een praktisch zwembad voor de hond want je hoeft het alleen uit te klappen en kan het dan meteen met water vullen. Heeft de hond genoeg van het badderen, dan laat je het hondenzwembad leeglopen via het aftap-ventiel en je kunt het opvouwen en wegbergen.


De stevige fireboard wand is heel goed bestand tegen de nagels van honden. Het hondenzwembad is in meerdere formaten te koop.

Kijk voor alle goede hondenzwembaden in het bovenaan genoemde overzicht met alle zwembaden voor hond. Daar vind je nog veel meer dan deze hondenbaden en alle prijzen, maten en specificaties.

Menu :