Tips en informatie over alles voor je huisdier

Home » » De leukste vogelhuisjes (nestkastjes)

De leukste vogelhuisjes (nestkastjes)

volgelhuisje

Wil je vogels als mezen of mussen in je tuin of op je balkon? Hang dan één of meer vogelhuisjes (nestkastjes) op. Goede kans dat er een paartje vogels in trekt zodat je vaste bewoners in je tuin krijgt. Hier hebben we een aantal van de leukste vogelhuisjes voor je geselecteerd.

Alle vogelhuisjes en hun prijs

Alle onderstaande vogelhuisjes (en nog honderden andere van deze nestkastjes) vind je in het overzicht met aanbiedingen alle vogelhuisjes. Daar vind je ook alle (laagste) prijzen, informatie en specificaties zoals de maten van honderden vogelhuisjes.

Hieronder kijken we naar een aantal leuke vogelhuisjes uit deze lijst.

Vogelhuisje van zeegras

Esscher Design ontwierp dit unieke vogelhuisje van zeegras en vurenhout. Dit nestkastje is zeer geschikt voor kleine vogeltjes zoals de pimpelmees, koolmees en het winterkoninkje.

vogelhuisje zeegras


Dit vogelhuisje hangt heel mooi en natuurlijk in je tuin, en de vogeltjes zijn er ook blij mee. Kijk bij de aanbiedingen voor de actuele prijs.

Kunststof vogelhuisje

Op het eerste gezicht is dit een standaard houten vogelhuisje, maar in werkelijkheid is dit vogelhuisje van Best for Birds van kunststof. Dit nestkastje is erg handig in het gebruik, bijvoorbeeld door het handige deurtje aan de zijkant.

vogelhuisje kunststof


Vooral kleine vogeltjes zoals winterkoninkjes zijn dol op dit vogelkastje. Kijk bij de aanbiedingen voor de prijs.

Camping vogelhuisjes

Leuk voor op de camping, maar ook op je eigen balkon zijn de vogelhuisjes uit deze serie camping vogelhuisjes. Deze bieden niet alleen de vogels een nestkastje maar staan ook heel leuk in de tuin.

vogelhuisje caravan


Deze vogelhuisjes kunnen zowel opgehangen als neergezet worden. Ze zijn gemaakt van hout. Kijk voor de meest recente prijzen en modellen in het bovenstaande overzicht.

Set vier vogelhuisjes

Wat deze standaard vogelhuisjes speciaal maakt is hun prijs. Voor nog geen 30 euro heb je vier mooie goed afgewerkte vogelhuisjes van duurzaam grenen hout. In het overzicht met aanbiedingen vind je de meest recente prijs.

nestkastje


Via het dak kun je in het vogelhuisje kijken en deze eventueel schoon maken. Deze set wordt geleverd met een bevestigingsbeugel voor ieder vogelhuisje.

Dit is een mooie set als je meerdere gelijke vogelhuisjes in je tuin wil ophangen.

Vogelflat

Ook dit is een set vogelhuisjes, maar in dit geval betreft het geen vrijstaande woningen maar een flat voor vogels. Ook dit originele vogelhuis komt uit de koker van Esschert Design. 

vogelhuisje flat

Vooral mussen voelen zicht thuis in deze flat voor vogels. Deze vogeltjes vinden het plezierig om bij elkaar in de buurt te wonen. Bij de aanbiedingen hierboven vind je de prijs.

Vogelhuisje met camera

Dit vogelhuisje doet zelf niet alleen aan een camera denken, er zit ook een camera in! Zo kun je ongemerkt het vogelgezin bespieden en zien hoe bijvoorbeeld de jonge vogels geboren worden en gevoed worden. En dat alles in je eigen tuin!

vogelhuisje camera


Het houten nestkastje komt compleet met camera, stroomvoorziening en alle benodigde kabels. En dat tegen een heel redelijke prijs! Kijk bij de aanbiedingen voor de actuele laagste prijs.

Vogelhuisje met WiFi

Bij dit vogelhuisje gaat men nog verder, want dit nestkastje is niet alleen van een camera voorzien, maar ook van eigen WiFi. Zodoende heb je geen kabel nodig om de camerabeelden te zien. Dat gaat draadloos via de meegeleverde app voor je smartphone of tablet (Apple of Android). Je daarmee ook foto's en video's maken van hetgeen er in het nestkastje gebeurt.

vogelhuisje camera wifi

De infrarood-camera zorgt voor scherpe kleurenbeelden en je kunt een alarm instellen om foto's te maken bij beweging in het vogelhuisje. Ook het vogelhuisje zelf is van hoge kwaliteit en gemaakt van geolied eikenhout met een dak en zijkanten van kunststof.

Natuurlijk is ook dit nestkastje bij de bovenstaande aanbiedingen te vinden.


Nog meer leuke vogelhuisjes

vogelhuisje nestkastje

En zo vind je in het bovenstaande overzicht met aanbiedingen van vogelhuisjes nog heel veel meer leuke, originele en mooie vogelhuisjes. 

Zie ook: Meer tips vogels

Menu :