Tips en informatie over alles voor je huisdier

Home » » Gratis cursus dierenverzorging

Gratis cursus dierenverzorging

Via de STEP subsidie is het mogelijk gratis een cursus of opleiding te volgen. Hieronder vallen ook cursussen als dierenverzorging, honden trimmen en de opleiding tot dierenarts-assistent.

Gratis cursus dierenverzorging


De STEP subsidie regeling stelt iedere Nederlander (tussen de 18 jaar en AOW leeftijd) in staat om voor maximaal 1.000 euro een gratis cursus, gratis thuisstudie of gratis opleiding te volgen (zolang het subsidie potje niet leeg is).

Één van deze cursussen is de thuiscursus Dierenverzorging van NHA die binnen het budget valt en dus als gratis cursus thuis te volgen is.

In deze thuisstudie komen alle bekende huisdieren aan bod. De hond en de kat, het konijn en vogels, maar ook het paard, het schaap, de schildpad, kippen en andere huisdieren. Dit maakt de gratis te volgen cursus dierverzorging tot een afwisselende cursus die leuk is om te volgen voor iedere dierliefhebber.

Hieronder vind je informatie over deze cursus dierenverzorging en andere gratis cursussen (vergoed door de STEP subsidie) zoals honden trimmen en dierenarts assistent. Maar let op, niet alle andere cursussen worden  door STEP vergoed (dit staat bij de studie informatie aangegeven).Duizenden gratis cursussen en gratis opleidingen (via subsidie)

Hierboven noemen we drie cursussen die gratis gevolgd kunnen worden via de STEP subsidie van de overheid. Dit zijn maar drie van de duizenden cursus die voor deze subsidie regeling in aanmerking komen.

Het gaat daarbij om vrijwel alle cursussen en opleidingen die maar enigszins met een een beroep, en daarmee met meer kansen op de arbeidsmarkt, te maken hebben. Zo geeft de cursus dierverzorging je meer kans op een baan in een dierenwinkel. dierenasiel, kinderboerderij, dierentuin, dierenpension of andere plek waar met dieren gewerkt wordt.

Bij de opleidingen die vergoed worden, en dus als gratis cursus gevolgd kunnen worden, wordt namelijk heel ruimhartig gekeken. Zo zijn ook cursussen voor wijn en bier proeven (horeca), koken (kok), tekenen (illustrator) als gratis cursus of gratis opleiding te volgen.

Kijk hier onder voor alle informatie over gratis te volgen cursussen, thuisstudies en opleidingen via de STEP subsidie van de overheid.

Onderwerp:
Volg een gratis cursus dierenverzorging. Dankzij de STEP subsidie is deze cursus dierenverzorging gratis volgen. Ook een cursus honden trimmen, dierenarts assistent en duizenden andere cursussen en opleidingen zijn via STEP subsidie gratis te volgen.
Menu :