Tips en informatie over alles voor je huisdier

Home » » Krabpaal, meer dan een krabplaats

Krabpaal, meer dan een krabplaats

De naam krabpaal geeft aan waarvoor dit apparaat geschikt is, namelijk voor het scherpen van de kattennagels, maar een goede krabpaal biedt de kat veel meer mogelijkheden.


De beste krabpaal voor de kat is een krabpaal die ook heel geschikt is als speelplaats, slaapplaats en als uitzichtpunt.


Meer dan 1.000 krabpalen

De keuze uit krabpalen is enorm. Kijk in het overzicht van krabpalen voor meer dan 1.000 krabpalen. Hieronder kijken we naar verschillende mogelijkheden voor een goede krabpaal voor de kat.

Krabpaal als speeltoren

Een krabpaal is niet alleen om de nagels mee te scherpen, maar het is ook leuk speelgoed voor de kat. Een krabpaal in de vorm van een speeltoren heeft extra speelmogelijkheden voor de kat.

Krabpaal als slaapplek

En een krabpaal biedt ook extra slaapmogelijkheden voor de poes of kater. Deze heeft graag zijn eigen plekje om te slapen, en de krabpaal is al snel zijn plek in huis.

Krabpaal als uitzichtpunt

Bovendien ziet de kat de krabpaal als een hulpmiddel om het territorium mee af te bakenen. En een hoge krabpaal / speeltoren is een geweldig uitzichtpunt dat de kat als de krabpaal goed geplaatst is) een geweldig uitzicht geeft over de kamer.

Als je een krabpaal koopt, hou er dan rekening mee dat de krabpaal een beetje mooi moet zijn en in je interieur moet passen. De meeste krabpalen komen immers in de huiskamer terecht en zijn best dominant in het interieur aanwezig.


Beste krabpalen

Goede merken voor een krabpaal zijn Beeztees, Ebi, Tectake, Pet Products, Nobbie, Wave, Karli en Kerbl. Maar er zijn nog veel meer goede merken krabpalen. Kijk maar in het bovenstaand overzicht met krabpalen.


Goedkope krabpaal

Voor een krabpaal die ook dienst doet als uitzichtspunt en als speelapparaat ben je zo'n 30 euro kwijt. Er zijn echter ook krabpalen die boven de 100 euro moeten kosten. Dit zijn echter (soms letterlijk) meer kattenkastelen.

Voor 15 a 20 euro heb je al een eenvoudige krabpaal met uitzichtspunt, en voor een krabpaal zonder deze functie ben je al onder een tientje klaar.

Kijk in het bovenstaand overzicht met ruim 1.000 krabpalen voor alle verschillende goede krabpalen en hun prijs.

Zie ook:
Menu :