Tips en informatie over alles voor je huisdier

Home » » Paard beschermen tegen vliegen en dazen

Paard beschermen tegen vliegen en dazen


Dazen en vliegen kunnen een paard veel last bezorgen. Gelukkig zijn er goede middelen voor paarden tegen vliegen. horzels / dazen en andere hinderlijk insecten zoals teken en muggen.

Hieronder staat een overzicht van goede "paardenmiddelen" tegen al deze insecten. Al deze middelen kun je goedkoop aanschaffen bij de winkels uit het overzicht beste online dierenwinkels voor spullen voor het paard.

Of kijk voor nog veel meer middelen om het paard te beschermen tegen dazen en vliegen in het overzicht met alle middelen.

Ad Hoc gel tegen vliegen
Ad Hoc vliegengel is een spray die je over het paard verstuift, bij voorkeur over een droge vacht. Dat hoeft maar twee maal per week te gebeuren, ook al zweet het paard tussendoor veel.

Ad hoc gel tegen vliegen is 100% plantaardig en dus vriendelijk voor paard en milieu, maar gehaat door vliegen en dazen.

Altex anti-daas spray
De anti-daas spray van Alex wordt heel veel gebruikt om paarden te beschermen tegen dazen, horzels en vliegen. Deze spray is echter niet geschikt voor schimmels en andere zeer lichtgekleurde paarden.

De Altex daas spray bestaat uit natuurlijke oliën en bevat geen cirtonella. Een voordeel, want citronella kan bij sommige paarden huidittitatie geven.

Dierendrogist anti-vliegen paardenshampoo
Anti-vliegen paardenshampoo van het merk Dierendrogist verzorgt niet alleen de huis maar houdt ook vliegen weg. Deze shampoo is op basis van vele verzorgende oliën. Je kunt het beste het paard met lauw water nat maken, de shampoo inmasseren, deze twee minuten in laten werken en na grondig uitspoelen drogen met een fohn.

BremsenBremse
BremsenBremse is te koop als spray en gel. Het is een nieuw middel voor paarden tegen insecten dat helpt tegen dazen / horzels, vliegen, teken en muggen. BremsenBremse is 100% natuurlijk, mild en irriteert niet in wondjes en ogen.

Leovet TamTamVet

Leovet biedt een heel gebruiksvriendelijke spray. Deze zeer geconcenteerde vliegenspray op plantaardige basis wordt niet door de huid opgenomen en werkt dus zeer lang. Het beschermt tegen vliegen, muggen, dazen en teken.

Sectolin Vliegvrij
Gel of spray van Sectolin Vliegvrij gebruik je op die plaatsen waar het paard zweet. De lichaamsgeur van het paard wordt geneutraliseerd waardoor er geen insecten meer op af komen.

Zedan SP insectenspray
Zedan SP verzorgt de huid en beschermt niet alleen tegen alle soorten insecten maar ook tegen de zon. Het is zo huidvriendelijk dat het ook door mensen (ook kinderen) gebruikt kan worden om insecten op afstand te houden.

Andere goede middelen tegen dazen en vliegen
Andere goede en veelgebruikte middelen tegen insecten bij paarden zijn Deofix daasspray, Espree Anti-Insect Herbal Horsespray, Fly Away anti-vlieg spray, Grand National Keep Off spray, HH Insecten Stop, Kerbl anti-daas spray, Parisol Vliegenstop, TKC 100 tegen vliegen en dazen en Power Phaser vliegenspray.

Al deze middelen zijn goedkoop aan te schaffen via de eerder aanbevolen winkels en via het bovenstaand overzicht met alle middelen tegen dazen en vliegen.
Menu :