Tips en informatie over alles voor je huisdier

Home » » Voederbakken voor paarden (paardenvoerbakken)

Voederbakken voor paarden (paardenvoerbakken)

Voederbakken voor paarden heb je in verschillende formaten. materialen en vormen. Hier alle informatie en tips.


Wij kijken hier naar verschillende soorten voederbakken voor paarden waaronder ook paardenvoerbakken voor veulens en voederbakken voor gulzige paarden.

Alle hieronder genoemde soorten voederbakken voor paarden kun je terugvinden bij de beste online winkels met spullen voor paarden.

Paardenvoerbakken - materialen en vormen

Voerbakken voor paarden zijn vaak gemaakt van metaal of kunststof. Ook rubber komt voor. Rubberen voerbakken kunnen veel hebben, ook als het paard op zijn voerbak gaat staan. Metalen paardenvoerbakken komen echter het meest voor. Let er bij een metalen voederbak op dat deze over afgeronde hoeken beschikt. Dit voorkomt dat het paard zich aan zijn voerbak bezeerd.

Paarden voerbakken aan de muur of op de grond

Meestal worden voerbakken voor paarden aan de muur bevestigd. Er zijn ook paardenvoerbakken voor op de grond maar deze zijn meestal een stuk groter en er voor bedoeld dat meerdere paarden gelijktijdig de paardenvoerbak kunnen gebruiken. Er zijn zelfs voerplaatsen waaraan meer dan 10 paarden plaats kunnen nemen.

Voederbakken voor veulens

Voor veulens zijn er speciale voederbakken. Bij deze paarden voerbakken kun je de voederbak met metalen staafjes zo indelendat het veulen bij het voer kan, maar zijn moeder niet.

Voederbakken voor gulzige paarden

Een andere bijzondere paardenvoerbak is de Horzegraze. De Horzegraze is bedoeld voor gulzige paarden. Deze voerbak zorgt er voor dat het paard op een natuurlijke manier langzamer en in kleinere hoeveelheden eet. Dit rustige eten is goed voor de gezondheid van het paard en gaat tevens verveling en stalondeugden tegen en het voorkomt verspilling van hooi.

Al deze voederbakken voor paarden kun je terug vinden bij de bovengenoemde winkels. Daar vind je ook de actuele laagste prijzen en meer informatie over deze paardenvoerbakken.
Menu :