Tips en informatie over alles voor je huisdier

Home » » Led halsband met verlichting voor de hond

Led halsband met verlichting voor de hond


Laat je hond veilig uit in het donker met een led halsband. Zo'n halsband maakt je hond veel beter zichtbaar in het donker. En dat kan grote ongelukken voorkomen.

Want als je automobilist bent ken je het probleem waarschijnlijk wel. Je ziet in het donker iemand langs de straat lopen, en pas als je vlak bij bent zie je dat er ook nog een hond bij loopt. Een ongeluk is snel gebeurt, en de hond is snel geraakt. Met een led halsband kun je dat als baasje voorkomen.

De led hondenhalsband is online goedkoop te koop bij Hilox (met gratis verzending). De led halsband zorgt er voor dat de hond altijd zichtbaar is in het donker. En overdag laat je de verlichting gewoon uit. De halsband is oplaadbaar via usb, maar doordat led nauwelijks stroom gebruikt zal je hem niet vaak hoeven op te laden. De accu geeft (afhankelijk van welke halsband je kiest) van 4 tot wel 50 uur aan stroom.


Ook is de Hilox led halsband waterdicht. daarom hoef je niet bang te zijn voor een bui regen, en zelfs niet voor een duik in het water. De led hondenhalsband is namelijk 100% waterproof en geschikt om mee te zwemmen. Ook is hij erg sterk. Het nylon materiaal kan gemakkelijk een trekkracht van 100 kilo aan. Genoeg voor de sterkste hond.

Je kan de verlichting in de halsband continue laten branden. Dat kan in de kleuren rood, blauw, groen, oranje of roze. Kun je niet kiezen? Kies dan voor de multicolor halsband, dan kun je de kleuren ook laten rouleren. Je kunt de halsband ook laten knipperen (snel of langzaam) om de hond nog beter op te laten vallen in het donker.

Kijk op de bovengenoemde Hilox website voor meer informatie en de actuele prijs van deze led halsband voor honden.

Zie ook
Menu :