Tips en informatie over alles voor je huisdier

Home » » Nat hondenvoer (natvoer hond)

Nat hondenvoer (natvoer hond)


Onder nat hondenvoer wordt een breed scala aan hondenvoer verstaan zoals blikvoer, worsten en bakjes vlees voor de hond. De overeenkomst tussen al deze verschillende soorten hondenvoer (die ook wel natvoer wordt genoemd)  is het hoge vochtpercentage van wel circa 60 procent.

Wat is natvoer?

Natvoer is hondenvoer in bakjes, blik of worstvorm. Dit voer voor de hond bevat vooral vlees en vaak een beetje groente. Aardappel, graan en andere zetmeelproducten kom je in natvoer voor de hond niet of nauwelijks tegen. Ook plantaardige producten als soja of suiker zitten niet in goed nat hondenvoer.

Blikvoer en nat hondenvoer uit een bakje

Natvoer voor de hond koop je meestal in bakjes of blikjes. Nat hondenvoer in blik is meestal iets minder van kwaliteit (maar wel goedkoper) dan natvoer uit een bakje. Dat komt omdat er voor hondenvoer uit blik meestal goedkopere ingrediƫnten gebruikt worden. Ook de vleesworsten voor de hond zijn meestal van hoge kwaliteit.

Populair nat hondenvoer

Wil je weten welk natvoer voor de hand populair is? Kijk dan in de top 5 van meest verkochte nat hondenvoer naar welk natvoer de voorkeur van andere hondenbezitters uitgaat.

Zie ook
Menu :