Tips en informatie over alles voor je huisdier

Home » » Achteraf betalen bij een dierenwinkel

Achteraf betalen bij een dierenwinkel


Nu iets kopen en pas later betalen. Dat kan erg handig zijn. Ook bij een dierenwinkel. Het kan zijn dat je even het geld niet hebt, of dat je het veiliger vindt om pas te betalen als de bestelling binnen is. Gelukkig kun je ook bij veel grote online dierenwinkels achteraf betalen. Hier informatie over het kopen op rekening bij een dierenwinkel.


Bij deze online dierenwinkels kun je achteraf betalen

Kijk in het overzicht op Achteraf betalen bij online dierenwinkels bij welke online dierenwinkels je op rekening kunt kopen.

Dat gaat om dierenwinkels die alleen online actief zijn, maar ook om winkelketens als Pets Place  die achteraf betalen mogelijk maken. Bij deze winkels kan het dus interessant zijn om online te bestellen.

Via digitale acceptgiro, of gewoon later het geld overmaken

De meeste van deze dierenwinkels hebben de facturering aan bijvoorbeeld Afterpay of Klarna uitbesteed. Je ontvangt dan na ontvangst van de bestelling via één van deze bedrijven een digitale acceptgiro (een factuur). Je hebt na ontvangst van de factuur twee weken de tijd om te betalen.

Enkele grotere winkels (bijvoorbeeld Bol en Wehkamp) verzorgen de facturering zelf. Je hebt dan twee weken de tijd om de acceptgiro of factuur die bij de bestelling zit via iDeal of een overboeking te betalen.

Achteraf betalen is een service van veel dierenwinkels die door klanten erg op prijs gesteld wordt. Kijk in het bovenstaande overzicht bij welke goede online dierenwinkels je achteraf kunt betalen. 
Menu :