Tips en informatie over alles voor je huisdier

Home » , , » Speelgoed voor konijn en knaagdier

Speelgoed voor konijn en knaagdier

Knaagdieren zijn vrij drukke huisdieren die zich snel gaan vervelen als ze zonder afleiding in een kooi zitten opgesloten. Heel vervelend, want juist deze dieren brengen een groot deel van hun leven in de kooi door.


Daarom kijken we hier naar speelgoed voor knaagdieren als konijnen, cavia's hamsters, ratten en muizen.

Verveling ligt op de loer bij konijnen

Een konijn of ander knaagdier dat zich verveeld gaat aan de tralies knagen of kan agressief gedrag gaan vertonen. Met wat leuk eenvoudig speelgoed kun je dat tegengaan.

Leuk speelgoed voor konijnen en knaagdieren

Kijk in het overzicht leuk speelgoed voor konijnen of speelgoed voor knaagdieren voor voorbeelden van leuk speelgoed voor konijnen en knaagdieren dat maar weinig geld kost.

Of kijk bij de beste online dierenwinkels voor nog veel meer speelgoed en andere benodigdheden voor konijnen en knaagdieren tegen de laagste prijs.

Speelhuisjes konijn / knaagdier

Het speelgoed is heel divers. Er is houten speelgoed waar de dieren in kunnen kruipen. Vaak in de vorm van een huisje, maar bijvoorbeeld ook in de vorm van peen trein. De vorm van de laatste knaagdierhuis is trouwens meer om het baasje te plezieren.

Speelblokken konijn / knaagdier

Ander houten speelgoed zijn speelblokken waarin je voedsel en ander speelgoed kunt verstoppen. ook leuk voor kleine knaagdieren is de klimladder.

Veel ander knaagdierspeelgoed

Veel speelgoed is er voor gemaakt dat knaagdieren als konijn en cavia er mee kunnen slepen. Het konijn en cavia vinden het leuk spullen te verplaatsen. Kijk maar naar de drinkbak of voerbak die telkens op een andere plaats staat. Veel speelgoed voor knaagdieren speelt hier op in.

Kijk in het eerder genoemde overzicht voor het leukste speelgoed voor je konijn of ander knaagdier.

Zie ook
Menu :