Tips en informatie over alles voor je huisdier

Home » » Lok de vogels naar je tuin

Lok de vogels naar je tuin


Lok vogels naar je tuin en balkon, geniet van al dat vrolijke leven, en steun ook nog eens de natuurbescherming. Hier kun je lezen hoe.

Regelmatig brood of vogelvoer strooien en een nestkastje ophangen zijn de beste manieren om veel vogels in je tuin te krijgen. Hieronder vind je informatie over een winkel voor meer benodigdheden voor vogels in de tuin.

Alles voor vogels in de tuin

Vivara is een bijzonder sympathieke webwinkel voor het kopen van vogelvoer, voedersystemen, nestkastjes en andere benodigdheden die er voor zorgen dat je tuin of balkon in een vogelparadijs veranderd. Vivara werkt nauw samen met natuurbeschermingsorganisaties als de Vogelbescherming Nederland en Natuurmonumenten, en ontwikkelt zelf veel van de producten die het verkoopt.

Heel veel producten

Het assortiment in deze winkel voor benodigdheden voor tuinvogels zijn wel meer dan 1200 producten te vinden. Variƫrend van nestkastjes, vogelbadjes en voedersystemen tot boeken en cadeaus met vogels als thema. Ook voor kinderen die van vogels houden (en welk kind doet dat nu niet) is er in deze bijzondere webwinkel veel te vinden.


Zie ook

Menu :