Tips en informatie over alles voor je huisdier

Home » » Dit zijn de mooiste krabtonnen

Dit zijn de mooiste krabtonnen


Een kat is dol op een krabpaal, maar de baasjes vaak wat minder. Zo'n krabpaal staat niet echt mooi in je woonkamer. een krabton is een goed alternatief. Een krabton is veel minder dominant aanwezig dan een krabpaal, en past veel beter in je interieur. Kat blij, jij blij. Hier de mooiste krabtonnen van dit moment.


Een krabton heeft hetzelfde nut als een krabpaal. De kat kan zijn nagels aanscherpen en reinigen. Ook biedt een krabton door zijn lange vorm (het is qua vorm meer een krabzuil) goede mogelijkheden voor de kat om te rekken en strekken.

Kijk in het overzicht van krabtonnen wat we allemaal aan krabtonnen te koop is. Daar vind je ook onderstaande krabtonnen met hun actuele winkelprijs.

De standaard krabton

De hier afgebeelde krabton is de Ebi Everlast met 3 verdiepingen. Dit is het design dat de meeste krabtonnen hebben. Het aantal verdiepingen loopt uiteen van 2 tot 4 verdiepingen met even zoveel ligplekken, en er is ook keuze uit diverse kleuren. Meestal tinten zwart, wit, grijs en bruin. Door zijn vorm staat de krabton stabiel.Naast Ebi maken onder andere ook Duvo, JD, Beeztees en Adori van dit soort standaard krabtonnen die praktisch zijn en in ieder interieur passen.

Koffie krabpaal

D&D maakt de standaard krabton net wat spannender van uiterlijk door deze de aanblik te geven van een grote thermosfles koffie. Dat ziet er een stuk leuker en vooral speelser uit in je interieur, maar je gaat er wel meer koffie van drinken. D&D maakt deze originele krabton in diverse varianten en maten.


Zeegras krabton

Ook Adori heeft een hele serie uniek vormgegeven krabtonnen en krabpalen. Neem deze Adori Kyra met zeegras design. In een bijpassend interieur kan deze krabton heel mooi staan.Rechthoekige krabton

Ook van Adori is deze Nicole krabton die voor de verandering eens niet kokervormig is maar rechthoekig. Bijkomend voordeel van deze krabpaal is dat je door de grote openingen de katten goed ziet zitten.Mix krabton / krabpaal

Twijfel je nog tussen een krabpaal en een krabton dan is de Suzana krabpaal van Trixie een goede tussenvorm. Deze biedt de klim en klauter mogelijkheden van een krabpaal, maar heeft de uitstraling van een krabton. Dit is een heel mooie en ook stevig vormgegeven oplossing.Kijk in het bovenstaande overzicht voor alle prijzen van deze krabtonnen en voor nog veel meer goede krabtonnen tegen een lage prijs.

Zie ook:

Menu :