Tips en informatie over alles voor je huisdier

Home » , , » Beste shampoo voor dieren

Beste shampoo voor dieren

Voor honden, katten, paarden en andere huisdieren zijn er tal van shampoos te koop. Hier kijken we naar de beste shampoo.


 De beste shampoo voor het ene dier hoeft niet de beste voor de ander te zijn. Zo zijn er aparte shampoos voor een witte en voor een donkere vacht, en we kijken ook naar medicinale shampoo.Desert Almond shampoo
Voor: Honden, pups, kittens, paarden en vee.

Deze shampoo wordt veel door professionals gebruikt. Desert Almond zorgt voor een grondige reiniging, maar doet dat op een voor het dier zachte manier. Bovendien ruikt het heel lekker.

Desert Almond is ook een gezonde shampoo. Deze dierenshampoo is verrijkt met Panthenol, Aloë en de vitamines A, D en E. De pH waarde is helemaal afgestemd op huisdieren.

Alpha White shampoo
Voor: Honden, pups, kittens, paarden en vee.

Alpha White is zoals de naam al aangeeft dierenshampoo die bedoelt is voor dieren met een witte vacht of een witte aftekening. Deze shampoo verwijdert vlekken en vergeling. Zorgt voor een mooie glans die lang zichtbaar blijft. En het ruikt heerlijk.

Alpha White wordt veel bij showhonden gebruikt wat wel aangeeft hoe goed deze shampoo is.

Grimeinator shampoo
Voor: Honden, katten, paarden, runderen en andere dieren.

Ook Grimeinatoe shampoo kom je veel bij showhonden tegen. Deze shampoo kan het meest hardnekkige vuil aan zonder dat de shampoo agressief is. Integendeel, de hydraterende en verzachtende rijke formule verzacht de huid. De shampoo kan dagelijks gebruikt worden.

Oat Mella shampoo
Voor: Honden en katten

Havermout, thee, boom, olie en aloë zijn gecombineerd in deze therapeutische shampoo die de huis rust geeft.

Ermerald Black shampooVoor: Dieren met een zwarte of donkere vacht

Shampoo voor een donkere of zwarte vacht. De rode kleur verdwijnt uit de vacht en deze wordt vol en glanzend. Vuil verdwijnt en de shampoo verzorgt de huis onder de vacht.

First Aid shampoo
Voor: Dieren met een geïrriteerde huid

First Aid is een medicinale shampoo die geïrriteerde huid verzacht en geneest. Teer, zwavel en jojoba olie, salicylzuur, jojoba olie en aloë zijn de soms opmerkelijke ingredienten van deze heilzame shampoo.
Menu :