Tips en informatie over alles voor je huisdier

Home » , » Drinkfontein voor katten en honden

Drinkfontein voor katten en honden

Net zoals mensen moeten katten en honden voldoende drinken. Helaas drinken deze huisdieren niet altijd genoeg. Daarom wordt een drinkfontein door veel dierenartsen aanbevolen.


Een drinkfontein zet honden en katten aan tot drinken. Daarom vermindert het de kans op blaasgruis en urinesteenvorming bij deze dieren.

Drinkwell Platinum drinkfontein

Een goede en veel verkochte drinkfontein voor katten en honden is de Drinkwell Platinum drinkfontein. Deze drinkfontein voor huisdieren is voorzien van een geïntegreerd reservoir en een bijbehorend voorfilter dat er voor zorgt dat haren of restjes voer niet in de pomp terecht komen. Deze drinkfontein voor honden en katten is voorzien van een hoogwaardige pomp die nagenoeg geluidloos werkt. Het design van de drinkfontein is heel verzorgd. Dat is ook belangrijk want je wil natuurlijk geen lelijk apparaat in je huis hebben staan.

Om te zorgen voor een gelijkmatige verdeling van de actiefkool in het filter is de Drinkwell Premium drinkfontein van zes kamers. Deze zorgen voor een gelijkmatige filtering van het water waardoor het schoon en fris blijft. Bij elkaar heeft het reservoir een inhoud van 5 liter. De waterstroom uit de drinkfontein is traploos instelbaar.

De Drinkwell Premium drinkfontein  is goedkoop online te koop via ZooPlus en andere goede online dierenwinkels.


Menu :