Tips en informatie over alles voor je huisdier

Home » , » GPS trackers voor kat en hond (GPS volgsysteem huisdieren)

GPS trackers voor kat en hond (GPS volgsysteem huisdieren)


Regelmatig je kat of hond kwijt? Met een GPS tracker (een GPS volgsysteem) is dat niet meer nodig. Je kunt halsbanden kopen waaraan zo'n GPS tracker is bevestigd. Via je smartphone, tablet of computer kun je dan precies zien waar je huisdier zich bevindt.


Deze GPS trackers voor huisdieren worden ook bij andere dieren dan katten en honden gebruikt, bijvoorbeeld bij een paard. En zelfs bij kinderen, al is het dan netter om het halsbandje niet te gebruiken :-)

Overzicht beste GPS trackers hond en kat

Wil je weten wat de beste GPS volgsystemen voor huisdieren zijn? Een top 10 van GPS trackers voor kat en hond vind je op Beste GPS Tracker Kopen.

Tracktive GPS tracker (met abonnement)

De meest populaire GPS trackers voor huisdieren zijn die van Tracktive. Met zo'n halsband kun je op een kaartje precies zien waar je hond, kat, paard of ander huisdier zich bevindt. Ook kun je een zone instellen. Als het dier buiten deze zone komt krijg je hiervan een waarschuwing per SMS.Dit Tracktive GPS volgsysteem werkt met een SIM-kaart die in de GPS tracker is weggewerkt. Tracktive werkt met een abonnement dat afhankelijk van de vorm 3,75 tot 5 euro per maand kost. De kosten van de SIM-kaart en zelfs die van de SMS-berichten is bij de prijs inbegrepen waardoor deze  GPS tracker minder duur is dan op het eerste gezicht lijkt. Vooral ook omdat de aanschafprijs lager ligt dan bij veel concurrenten.

Kijk bij het bovenstaande GPS Tracker Kopen wat deze huisdier-trackers kosten. Er zijn verschillende modellen, onder andere voor grote honden en voor katten en kleine honden.

Yahaa GPS tracker (zonder abonnement)

Een abonnement is niet perse nodig. Zo hoef je bij de Secumere GPS tracker van Yahaa geen abonnement afsluiten, maar je moet dan wel zelf voor de SIM-kaart zorgen. Een simpel prepaid is daarbij goed, want het datagebruik is gemiddeld niet meer dan 20 Mb per maand.Weenect GPS tracker (zonder abonnement)

Luxe zijn de Weenect GPS trackers voor huisdieren. Deze trackers zijn extra geavanceerd. Zo kunnen ze zelfs een vibratie geven die het huisdier een signaal geven naar huis te komen (hierop moet je de kat of hond natuurlijk zelf wel even trainen). Ook kun je de Weenect GPS tracker een geluidssignaal laten geven (handig als de kat in het stuikgewas verstopt zit) en natuurlijk kun je op je telefoon op een kaartje precies ziet waar je hond of kat loopt. Bij de Weenect wordt er een SIM-kaart meegeleverd, maar er is geen sprake van een abonnement zoals bij Tracktive.


Kijk op het bovenstaande Beste GPS Tracker Kopen voor informatie en prijzen van deze GPS trackers en andere GPS volgsystemen.
Menu :