Tips en informatie over alles voor je huisdier

Home » , » Drinkfontein voor kat en hond. Top 5

Drinkfontein voor kat en hond. Top 5


Een kat (en ook hond) moet genoeg water drinken, maar niet alle katten doen dit uit zichzelf waardoor err kans op uitdrogen en nierproblemen bestaat. Daarom kijken we hier naar leuke drinkfonteinen voor katten en honden. Een goede drinkfontein verleidt de kat of hond tot drinken.Hier kijken we naar vijf goede drinkfonteinen voor de kat of hond. Populaire en goede fonteinen. Kijk in het overzicht met alle drinkfonteinen voor de kat en hond voor de actuele prijs. Je vindt daar nog meer van deze fonteinen.

Bloemfontein

De Cat-it Senses 2.0 Flower Fountain is de meest populaire kattenfontein van dit moment. Deze drinkfontein voor de kat is niet alleen functioneel, maar ziet er met zijn bloempje ook wat speelser uit dat de gemiddelde andere drinkfontein. Honden kunnen deze drinkfontein natuurlijk ook gebruiken.Het is ook een ruime fontein, want er kan 3 liter water in. Ideaal als je meerdere katten hebt. Je kunt het water continue laten doorlopen of laten opborrelen. Het zelfs mogelijk om uit meerdere stroompjes te kiezen. Een onthardingsfilter voorkomt verkalking.

Kijk in het bovengenoemd overzicht voor de aantrekkelijk prijs van deze meest verkochte drinkfontein voor katten.

Cat-it Fresh And Clear

Eveneens van Cat-it is de Fresh and Clear. Iets kleiner (2 liter ook) en iets duurder ook. Maar wel van heel goede kwaliteit. Het water wordt in meerdere stappen gefilterd. Honden en katten worden door deze fontein aangespoord om te drinken.


Petsafe Drinkwell

De Petsafe Drinkwell is echt een fontein om te zien. Hij zou zo op een dorpsplein kunnen staan, Het stromende water is bij deze drinkfontein voor katten en honden goed zichtbaar en daarom worden de dieren instinctief naar het stromende water getrokken. Bovendien is het constant stromende en gefilterde water zuurstofrijk en de continue beweging voorkomt bacteriƫn.


Deze Petsafe Drinkwell drinkfontein kan 1,5 liter water bevatten. Er is ook een Drinkwell Mini met een smallere vorm en een inhoud van 1,2 liter, (foto helemaal bovenaan) een een Drinkwell Platinum die wel 5 liter water kan bevatten. Kijk in het bovenstaande overzicht voor alle specificaties en prijzen.

Pioneer Pet Raindrop

Voor de stijlvolle kat is er de Pioneer Pet Raindrop. Een design fontein voor in je smaakvol ingerichte woonkamer of keuken. Deze drinkfontein voor kat en hond is wat duurder, maat wel smaakvol vormgegeven en gemaakt van keramiek. Daardoor is hij makkelijk af te wassen.Dit is een kwaliteitsproduct met een lange levensduur. Het pompje en het koolfilter zijn daarom vervangbaar. Deze fluisterstille drinkfontein voor huisdieren heeft een inhoud van 1,8 liter.

Maelson Aquaa

Tot slot nog een goedkoop alternatief. Deze goedkoopste van deze vijf watervoorzieningen is geen echte drinkfontein maar meer een drinkbak met watercontainer. De Maelson Aquaa werkt namelijk niet op stroom maar op ouderwetse zwaartekracht.Het water stroomt dus niet, maar deze drinkbak zorgt er wel voor dat een kat, hond of ander huisdier de hele dag schoon water heeft.

Kijk voor de prijzen en meer informatie over deze waterfonteinen (en meer) bij het bovenaan genoemde overzicht met alle drinkfonteinen

Zie ook:Menu :